Kim Kardashian paljasti siskojensa heikkoudet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjan myötä kansainväliseksi megatähdeksi noussut Kim Kardashian on nykyään kiireinen bisnesnainen. Kolmen lapsen äiti pallottelee tällä hetkellä vauva-arjen, televisiosarjan kuvausten ja oman kosmetiikka-alan yrityksensä välillä.

37-vuotias Kim Kardashian pääsi jo seitsemättä kertaa Vogue-lehden kanteen. Tällä kerralla vuorossa oli Intian Vogue, jonka haastattelussa nainen paljasti hänen sisarustensa heikkoudet ja vahvuudet.

Kim Kardashian kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että Khloen vahvuus on suorapuheisuus, mutta heikkoutena Kim mainitsi Khloen herkkyyden varsinkin nyt kun nainen on raskaana. Kyliessa Kim arvostaa sitä, että nainen ei välitä muiden mielipiteistä, mutta toteaa sen olevan samalla myös Kylien heikkous toisinaan.

Kourtney on Kimin mukaan hyvä raha-asioissa, mutta heikkoudeksi Kim mainitsi Kourtneyn itsepäisyyden. Mallimaailman valloittaneen Kendallin vahvuus on herttaisuus, mutta Kim haluaisi kuitenkin poistaa nuoren naisen ahdistuksen ja paniikkikohtaukset. Lopuksi Kim kommentoi myös äitiään Kris Jenneriä sanomalla, että hän on yksinkertaisesti täydellinen.