Näin vedetään raskausvatsa sisään – hengitysharjoitus hurjaa nähtävää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskaana olevat naiset tekevät synnytysvalmennuksissa hengitysharjoituksia, joiden on määrä auttaa heitä hengittämään oikein synnytyksen aikana. Myös vatsalihaksista ja voimakkaista lantionpohjan lihaksista on naiselle paljon apua synnytyksessä.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten 26. raskausviikolla oleva saksalainen Jovana Simin tekee kotonaan hengitysharjoituksia. Videolla nähdään miten paljon voimakas hengitysharjoitus muuttaa vauvavatsan kokoa ja saa sen vetäytymään sisään päin.

Erityisellä hengitystekniikalla Jovana Simin vetää raskausvatsaansa sisään päin ja supistaa samalla lantionpohjan lihaksia ja vatsalihaksia. Tämä hengitysharjoitus ei vahingoita vauvaa vaan on kuin halaus vatsassa olevalle pikkuiselle. Hengitysharjoitus on sivusta katseltuna melko hurjaa nähtävää kun vatsa lähtee vetäytymään sisään päin.