Pussycat Doll seksikkäänä muotinäytöksessä – ilman paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Viime aikoina nainen on ihastuttanut myös omilla näyttävillä asuvalinnoillaan, joiden ansiosta paparazzien kamerat ovat räpsyneet tiuhaan.

Nyt Nicole ikuistettiin seksikkäänä Hermesin syksy-talvi 2018 -muotinäytöksessä Pariisin muotiviikoilla. Hänellä oli teeman mukaisesti yllään Hermesin takki ja Birkinin laukku.

Yleensä hyvin tyylikkäissä ja naisellisissa asuissa nähty Nicole Scherzinger on viime aikoina pukeutunut hieman leikkisämmin ja nuorekkaammin. Äskettäin Scherzinger kuvattiin valkoisessa asussa kuin Aladdin-piirretyssä seikkaileva prinsessa Jasmine. Scherzingerin yllä nähtiin kauniit hohtavan valkoiset ja hyvin leveälahkeiset housut ja lyhyt paita, joka paljasti naisen timmin vatsan kokonaan.

Splash
Splash
Splash