Nähdäänkö tätä Suomessa? Japanin McDonald’sissa takuuherkullinen uutuustuote

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aasialaisissa pikaruokaravintoloissa nähdään runsaasti erilaisia trendejä, joissa testataan uudenlaisia annoksia rohkealla otteella. Olemme kertoneet tunnettujen ketjuravintoloiden omaperäisistä annosideoista usein. Nyt esittelyssä ovat japanilaisissa McDonald’seissa myytävät ranskalaiset perunat.

Japanilaisissa McDonald’seissa myydään ruoka-annosta, jossa on pikaruokalan ranskalaisia perunoita. Ranskalaisten päälle kaadetaan juustoista jauhelihakastiketta. Bolognesekastiketta ja cheddarjuustoa sisältävä ranskalaisannos on myynnissä maaliskuun loppuun saakka.

Bolognesekastikkeen perusraaka-aineena on ruskistettu jauheliha, lihaliemi ja vihannekset. Erikoisannos maksaa kolme euroa. Japanin McDonald’s on järjestänyt Twitterissä kilpailun, jossa voi voittaa annoksen ilmaiseksi, SoraNews24-sivusto uutisoi.