Sadat kokoontuivat imitoimaan Owen Wilsonia – sanoivat yhdessä yhden sanan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasin Dallasista kotoisin oleva näyttelijä ja käsikirjoittaja Owen Wilson on kuuluisa lukuisista rooleistaan isoissa elokuvissa. Miehelle ominainen leveä etelänmurre loistaa lähes jokaisessa roolissa, jotka ovat pääasiassa komediaa edustavista elokuvista.

Owen Wilsonin sanomaksi laitetaan lähes jokaisessa roolissa: ”Vau”, minkä myös näyttelijän fanit ovat huomanneet. Nyt Australiassa järjestettiin tapahtuma, jossa sadat ihmiset kokoontuivat torille sanomaan yhteen ääneen: ”Vau”, ja imitoimaan Owen Wilsonia.

Tapahtumaan osallistuneet ovat julkaisseet Twitterissä hauskoja videoita, joissa nähdään miten kaikki yhtyvät sanomaan vau-sanan samanaikaisesti. Suuresta ihmisjoukosta huolimatta Owen Wilsonin murteen mukainen äänenpaino kyseisessä sanassa kuuluu silti suuresta väkijoukosta läpi.