Eikö ihastus vastaa viesteihin? Unohda hänet hetkeksi ja voit yllättyä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Eräs isä antoi tyttärelleen neuvon seurustelua varten: ”Ei saa tupata, jos ei tykätä!” Tämä tarkoittaa sitä, että kenenkään sydäntä ei voi voittaa väkisin ja rakkautta ei voi saavuttaa pakottamalla. Tällöin ei myöskään kannata tyrkyttää itseään, vaan antaa suhteen muodostua rauhalisesti kuin itsestään, mikäli se on niin tehdäkseen.

Sanotaan, että naiset ovat hankalia ja heidän sielunmaailmaansa on vaikea ymmärtää. Todellisuudessa miehet voivat olla vähintään yhtä oikukkaita, ja monet naiset tuskailevatkin ihastuksensa käyttäytymisen takia. Miksi miehestä ei yhtäkkiä enää kuulu mitään?

Deittikulttuuri saattaa tuntua huvipuistoajelulta, jossa jatkuvasti jännitetään ja odotetaan toisen henkilön vastausta viesteihin tai puhelinsoittoihin. Mikäli mies lopettaa yllättäen yhteydenpidon tai hän vastailee viesteihin lyhytsanaisesti, kannattaa myös naisen ottaa tässä vaiheessa takapakkia. Antaa herran metsästää rauhassa.

Vaikka tuntuisi kuinka ihanalta vastata viikon tauon jälkeen yhteyttä ottaneen miehen viestiin, kannattaa häntä odotuttaa hieman. Älä ole liian helppo nakki, sillä itsevarmuus ja omanarvontunne on miesten mielestä äärimmäisen seksikästä. Ota hieman etäisyyttä vaimeaksi muuttuneeseen mieheen ja hän saattaa yhtäkkiä olla sinusta kiinnostuneempi kuin koskaan aiemmin. Anna miehen tulla luokseksi.

Naisten kannattaa olla hieman skeptisiä etenkin treffisovelluksissa tapaamisensa miesten suhteen, sillä puhelimen ruudun takaa on helppo esittää minkälaista tahansa. Sinkkunaisten kannattaa panostaa ensin itseensä ja omaan aikaansa – sen jälkeen elämästä löytyy sijaa myös heidän arvoiselleen miehelle.

Lähde: Popsugar