Coca-Cola lanseeraa alkoholijuoman

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Coca-Cola on lanseeraamassa ensi kertaa historiansa aikana alkoholipitoisen juoman. Limuviina-tyylinen virvoitusjuoma tulee markkinoille lähiaikoina Japanissa.

Juoma tulee olemaan Coca-Colan versio Japanissa suosituista Chu-Hi -juomista. Tyypllisesti 3-8 prosenttia alkoholia sisältävät, shochu-viinasta valmistetut juomasekoitukset ovat maassa suosittu vaihtoehto oluelle.

– Emme ole kokeilleet alkoholijuomien valmistamista aikaisemmin. Tutkimme kuitenkin tämän kaltaisia uusia mahdollisuuksia ydinalueidemme ulkopuolella, Japanin Coca-Colan johtaja Jorge Garduno kuvaili tiedotteessa.

Valitettavasti suomalaisten täytyy jatkossakin sekoittaa Coca-Cola ja alkoholi käsin. Yhtiöllä ei toistaiseksi ole suunnitelmissa tuoda juomaa myyntiin Japanin ulkopuolelle.