Samsung esitteli ”läpinäkyvän” television – uutuus maastoutuu seinään

Digi Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Samsung esitteli keskiviikkona New Yorkissa uuden televisiomallistonsa, jossa oli mukana tuttuun tapaan mielenkiintoisia uutuuksia ja uusia ominaisuuksia. Stara oli paikan päällä New Yorkissa seuraamassa julkistusta ja julkaisi aiemmin tänään alla nähtävän videoraportin tilaisuudesta.

New Yorkin pörssissä järjestetyssä Samsungin First Look -tapahtumassa esiteltiin yhtiön näkemys tulevaisuuden televisiosta. Teema jatkoi viime vuonna julkistetun The Frame -television linjoilla, eli yhtiön mielestä kuluttajien ei tule joutua katselemaan valtavaa mustaa suorakaidetta olohuoneen seinällä. Viime vuonna julkistettu The Frame esittää kuvaruudulla taidetta silloin, kun televisio ei ole päällä. Nyt teemassa otettiin askel eteenpäin.

Katso Staran videoraportti New Yorkista:Samsungin televisioiden kantava ajatus on sulautua jatkossa sisustukseen. New Yorkissa julkistetut uudet QLED-televisiot kykenevät Ambient Mode -ominaisuutensa ansiosta maastoutumaan taustaansa, sillä televisioruudulla näkyy television takana oleva kuviointi oli kyse sitten väristä, tiilestä tai tapetista. Televisio muodostaa taustakuvion ruudulleen itse kännykkäkuvan perusteella.

Lisäksi One Invisible Connection -kaapeli kadottaa johtoviidakon television ympäriltä. Jatkossa yhden läpinäkyvän ja huomaamattoman johdon sisällä kulkevat sekä sähkö että televisioon eri laitteista kulkevat signaalit. Samsung julkisti tilaisuudessa myös seinän kokoisen The Wall -kuvaruudun, joka tulee mullistamaan koteja tulevaisuudessa.