Dalmatiankoira ei antanut omistajan joogata – tämäkö koiraperheen arkea?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jooga on saavuttanut viime vuosien aikana suuren suosion, ja verkossa nähdäänkin jo toinen toistaan upeampia joogavideoita. Videoissa lajia pitkään harrastaneet esittelevät erilaisia haastavia asentoja, joissa ollaan esimerkiksi käsillä- tai päälläseisonnassa. Usein lemmikit yrittävät kuitenkin sabotoida videon kuvaamisen.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen on laittanut kameran lattialle kuvaamaan sitä, kun hän harjoittaa joogaa olohuoneessaan. Kamera ei ehdi tallentamaan kuin pari sekuntia ennen kuin omistajan dalmatiankoira päättää osallistua hauskuuteen.

Lemmikit haluavat usein osallistua omistajiensa treenihetkiin, mutta eivät välttämättä tiedä miten sen tekisivät. Tämä dalmatiankoira päätti ratkaista asian häiritsemällä naisen liikeratoja ja istumalla hänen päälleen kun nainen yritti tehdä lantion nostoja.