Vauvalla taitavat tanssiliikkeet – tulevaisuuden John Travolta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset nauttivat musiikista ja innostuvat helposti tanssimaan kun kuulevat rytmikkäitä kappaleita. Pienet lapset yleensä myös rauhoittuvat kuuntelemaan kun musiikki on hitaampaa, mutta vauhdikkaampi kappale saa usein pikkuiset tanssimaan.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään pieni poikavauva, joka tanssii musiikin tahdissa. Poika näyttää siltä, että se on vasta juuri oppinut pitämään tasapainonsa seistessään, mutta siitä huolimatta pikkuinen alkaa jo nyt hytkymään ja liikkumaan musiikin tahdissa hänen isänsä kuvatessa.

Monien tanssijoiksi ryhtyneiden aikuisten vanhemmat voivat sanoa, että heidän lapsensa oppivat tanssimaan jo ennen kuin he edes kävelivät. Tämän pikkupojan veressä näyttäisi videon perusteella olevan niin paljon rytmiä, että sanonta pitää paikkansa.