Zayn Malik ja Gigi Hadid erosivat – tatuointi jäi muistoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on saavuttanut suuren suosion omalla musiikillaan. Mies on ollut usein median huomion keskipisteenä myös siksi, että hän seurustelee malli Gigi Hadidin kanssa. Tiistaina hän kuitenkin yllätti faninsa kertomalla, että heidän suhteensa on päättynyt.

25-vuotias Zayn Malik on tällä hetkellä vuokraamassaan talossa Miamissa, jossa hän kirjoittelee ystävänsä avustuksella uutta musiikkia hänen tulevalle albumilleen. Hän piti tiistaina musiikin teosta kuitenkin sen verran taukoa, että hän otti kantaa sosiaalisessa mediassa erohuhuihin. Zayn Malik vahvisti, että hän ja Gigi Hadid ovat todellakin eronneet.

Zayn Malik kertoi faneille hänen Twitter-kanavallaan, että hän edelleen arvostaa ja ihailee Gigiä niin naisena kuin ystävänäkin. Fanit eivät voineet olla kuitenkaan Daily Mail -lehden mukaan naljailematta miehelle siitä, että nyt hänen ihollaan on tatuoinnit kahdesta ex-tyttöystävästä, Perrie Edwardsista ja Gigi Hadidista. Gigi Hadidista muistuttava tatuointi nähdään miehen rinnassa, johon hän on ottanut Hadidin silmät.

Splash News
Splash News