Khloe Kardashian viimeisillään raskaana – upea alusvaatekuva julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian odottaa hänen koripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin kanssa heidän esikoistaan. Tyttöä odottava Khloe julkaisi itsestään nyt upean kuvan, jossa hän esittelee hänen raskausvatsaansa viimeisillään.

Khloe Kardashian on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kauniin kuvan, jossa hän poseeraa mustissa pitsialusvaatteissa. Kardashianien luottokuvaaja Sasha Samsanova on ottanut kuvan sivulta päin, minkä ansiosta 33-vuotiaan Khloen kauniisti pyöristynyt vatsa näkyy erityisen hyvin.

Khloen laskettuun aikaan on E! News -sivuston mukaan enää kaksi viikkoa aikaa. Nainen on julkaissut viime aikoina melko usein kuvia, joissa on vaaleanpunaisia ruusuja. Kuvien perusteella moni onkin päätellyt, että tyttövauvan nimeksi olisi tulossa Rose.

📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on