Avokadoöljy tekee ihmeitä iholle – toimii paremmin kuin kookosöljy

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avokado on terveellinen herkku, joka on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä raaka-aineista monissa keittiöissä. Avokadossa on paljon hyviä rasvoja ja antioksidantteja, jotka toimivat myös kauneudenhoidossa.

Tohtori Sarah Brewer kertoi Daily Mail -sivustolle, että avokadoöljy on ihonhoidossa parempi vaihtoehto kuin monien käyttämä kookosöljy. Avokadoöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa ihoa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.

Brewerin mukaan avokadoöljyä voi käyttää suoraan iholle levittämällä sitä kasvoihin vanulapulla. Avokadosta voi myös tehdä tehokkaita ja kosteuttavia kasvonaamioita soseuttamalla kypsän avokadon. Avokadosiivut silmien alla ovat myös tehokas tapa päästä turvonneista silmäpusseista eroon.