Courtney Loven jättimätkyt – verottaja lähetti puolen miljoonan dollarin laskun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nirvana-yhtyeen laulaja Kurt Cobainin leski Courtney Love on jättänyt maksamatta veroja yli puolen miljoonan dollarin arvosta. Naisella kerrotaan olevan rästissä yhteensä 568.674,62 dollaria. Summa on euroissa noin 460.000.

Courtney Love sai juuri maksettua vuodelta 2009 saakka rästissä olleet verot, kun hänelle lähetettiin uusi puolen miljoonan dollarin arvoinen lasku. The Blastin mukaan Courtney Love ikävöi Kust Cobainia edelleen ja julkaisi äskettäin miehelle syntymäpäiväonnittelut Instagramissa.

Rokkarileski on ollut otsikoissa sekä päihdeongelmiensa että Hole-yhtyeen keulakuvana. Lovella ja Cobainilla on yksi yhteinen lapsi, vuonna 1992 syntynyt Frances Bean Cobain. 53-vuotias Courtney Love on julkaissut myös omaelämäkerran.

happy birthday baby god I miss you

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on