Hengenvaarallisen ylipainoinen pariskunta joutuu käymään kaupassa tiiminä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihava -niminen televisio-ohjelma seuraa sairaalloisesti lihavien ihmisten elämää. TLC-kanavalla esitetyssä sarjassa pureudutaan lihavuuden syihin ja ihmisiä yritetään auttaa elämäntapamuutoksen ja lihavuusleikkauksen avulla.

Yksi ohjelmaan osallistuneista pareista j amerikkalainen Lee ja Rena. TLC:n Youtube-kanava kurkistaa pariskunnan arkeen, joka poikkeaa huomattavasti tavanomaisesta. Kaksikko joutuu muun muassa suunnittelemaan tavallisen kaupassa käymisen erityisen tarkkaan.

Kumpikaan suhteen osapuolista ei pysty menemään kauppaan yksin. He auttavat toisiaan ruokaostoksia tehdessään. Pariskunnan ruokavalio on äärimmäisen epäterveellinen ja tuhoaa terveyttä. 42-vuotias Lee ja 39-vuotias Rena löysivät toisensa laihdutusklinikalla. He rakastuivat ja lihoivat lisää.