Fitnesstähti oppi kantapään kautta: ”Raskauskilojen karistaminen ei olekaan helppoa!”

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnesstähti ja kunto-ohjaaja Emily Skye on toiminut pitkään monien ihmisten tukena elämänmuutoksen keskellä ja antanut miljoonille myös inspiraatiota hänen fitness-aiheisten kuviensa avulla. Skye on kolme kuukautta sitten synnyttänyt esikoisensa ja yrittää nyt itsekin karistaa raskauskiloja vyötäröltään.

Emily Skye julkaisi aiemmin hänen Instagram-kanavallaan rehellisen kuvakollaasin, jossa nähdään millainen vaikutus raskaudella oli hänen vartaloonsa. Nyt nainen on päässyt kunnolla takaisin omien treenirutiiniensa pariin, mikä onkin alkanut nopeasti tuottamaan upeita tuloksia.

Tuore äiti on kertonut haluavansa treenata itsensä kuntoon, mutta hän sai kuitenkin nopeasti huomata, että se ei ollutkaan niin helppoa kuin sosiaalinen media oli antanut useiden esimerkkien myötä ymmärtää. Jokaisen naisen kohdalla palautuminen on prosessina täysin erilainen ja ottaa oman aikansa.

Nyt Emily Skye julkaisi innoissaan kuvan, jossa hän esittelee vatsaansa kolme kuukautta synnytyksen jälkeen. Tuloksia voi olla aluksi vaikeaa itse nähdä, mutta valokuvien vertaamisen avulla muutoksen huomaa myös itse helpommin.

https://www.instagram.com/p/BgoX4BflSyg/?hl=en&taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BgL8UNelwlv/?hl=en&taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BfV6BkHlHJS/?hl=en&taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BenoI-aFzzw/?hl=en&taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BeQk2UUlwN8/?hl=en&taken-by=emilyskyefit