Painava peitto auttaa uniongelmiin – markkinoilla useita vaihtoehtoja

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Painavat peitot ovat olleet markkinoilla jo tovin, ja ne ovat saavuttaneet suurta suosiota uniongelmista ja ahdistuneisuudesta kärsivien keskuudessa. Painavat peitot antavat ihmiselle samanlaisen tunteen kuin toinen ihminen halaisi tai ottaisi kainaloon.

Painavia peittoja myyvät ainakin The Gravity Blanket ja My Calm Blanket -nimiset yritykset. Firmojen keräämän datan mukaan asiakkaat ovat kertoneet painavien peittojen poistaneen ahdistuksen lisäksi erilaisia luonnehäiriöistä johtuvia uniongelmia ja stressiä. Peitto on rauhoittanut oloa ja auttanut nukahtamaan nopeammin.

Ihmiset nukkuvat nykyään liian vähän ja kärsivät unettomuudesta. Peitto voisi olla ratkaisu riittävän levon, mutta myös rauhallisemman mielen saavuttamiseen. Peitot antavat keholle hellävaraista painetta, joka rentouttaa kokonaisvaltaisesti, Men’s Health uutisoi.

Dreamy Gravity vibes over at @alwayssssleep

A post shared by Gravity Blanket (@gravityblankets) on