Pöllön piti tuoda sormus hääparille – ei mennyt suunnitelmien mukaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Cheshiressä järjestetyt satumaiset häät saivat taannoin odottamattoman käänteen. Sormuksen kantajana toimineella linnulla oli nimittäin mitä ilmeisimmin kana kynittävänä sulhasen ystävän kanssa.

Jeni Arrowsmithin ja Mark Wooden häiden sormuksen kantajana toimi pöllö. Verkossa levinneellä videolla nähdään, kuinka lintu vapautetaan toimittamaan sormus bestmanille. Kaikki meni hyvin, kunnes yksi sulhasen ystävistä osoitti pöllöä sormellaan.

BBC:n mukaan pöllö luuli sormella osoitusta merkiksi laskeutua miehen kädelle. Niinpä pöllö lähti lentämään kohti sulhasen eturivissä istunutta ystävää, joka kaiken lisäksi sattui pelkäämään lintuja.

Tilanteen yllättävyydestä huolimatta niin hääpari kuin häävieraat suhtautuivat siihen huumorilla. Kaikki kirkossa puhkesivat niin kovaan nauruun, että vihkijän täytyi rauhoitella vieraita jotta seremoniaa voitiin jatkaa.