Nintendo-fanin pakkohankinta – reppu kuin pelikasetti

Digi · Terhi Piiroinen

Nintendo Entertainment System, eli NES teki ensimmäisen esiintymisensä vuonna 1983. Kyseessä oli niin sanottu kolmannen sukupolven kasibittinen konsoli, joka teki muun muassa Super Mariosta maailmanlaajuisesti tunnetun. Nintendot ovat nousseet jälleen muotiin.

Nyt markkinoille on tullut Nintendon pelikasettia muistuttava reppu. Selkäreppu näyttää siltä kuin pelikasetti oisi nauttinut hieman liian monta taikasientä ja kasvanut 34 x 26 senttimetrin kokoiseksi kantovälineeksi. Repussa olevaa pelimerkkiä voi vaihtaa, sillä se on uudelleen kiinnitettävä.

Merchoid-verkkokaupassa myytävän repun hintalappu on 45 euroa. Nintendo Entertainment System oli niin sanottu kolmannen sukupolven kasibittinen konsoli, joka teki muun muassa Super Mariosta maailmanlaajuisesti tunnetun. Sen japanilainen versio oli Famicom-konsoli, joka muistutti kuitenkin suuresti maailmanlaajuista Nintendoa.

Merchoid
Merchoid
Merchoid