Jasmin Voutilainen poseeraa tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -elokuvaa taannoin tähdittänyt näyttelijätär Jasmin Voutilainen tuli suomalaisille tutuksi myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjasta. Hän julkaisee Instagramissa usein poikkeuksellisen näyttäviä kuvia.

Nyt hänet nähdään poseeraamassa upeassa keltaisessa topissa, joka ei jättänyt juuri arvailun varaa hänen kurvikkaasta ja täydellisyyttä hipovasta vartalostaan.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa ja Satula-televisiosarjaa. Molemmissa hän esitti Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia. Viime syksynä Voutilainen kertoi Instagramissa avoimesti epätasapainoisesta lapsuudestaan ja teini-iästään avioeroperheessä.

– Jouduin osittain itsenäistymään 12-vuotiaana. Samanlaista turvaa ei ollut kotona, niinkuin muilla ikätovereilla oli. Yläasteen alussa syrjäydyin täysin selittämättömästä syystä ja sulkeuduin täysin omaan kuoreen. Välitunneilla istuin yksin hiljaa käytävillä toivoen, ettei kukaan tulisi puhumaan minulle. Että en vain joutuisi avata suutani. Entä jos sanoisin jotain noloa? Jasmine Voutilainen kirjoitti.

Näyttelijätär kertoi, ettei hänellä ollut tuolloin yhtään ystävää, joten hänellä oli vaikeuksia löytää oma paikkansa. Naiseksi kasvaminen ilman tukiverkostoa oli raskasta, mutta yläoasteen loppupuolella tilanne alkoi helpottamaan, kun Voutilainen alkoi tuntea itsensä paremmin.

– Olen oppinut, että kauneus tulee täysin sisältäpäin. Ja sen vuoksi voin rehellisesti sanoa, että minä olen kaunis. Minä autan muita, minä välitän, minä osaan asettua toisen asemaan, minuun voi luottaa ja minä olen aidosti oma itseni. Se on kaunista, eikä sitä voi korvata mikään ulkoinen piirre.

Jasmine totesi naiseuden ilmenevän parhaiten silloin, kun naiset puhaltavat yhteen hiileen ja kannustavat toisiaan ilman katkeroitumista ja kahdehtimista.

– Elämäni on muokannut minusta juuri tällaisen kuin olen. Ilman vaikeuksia en olisi minä. Minä olen nainen. Minä olen vahva. Minä tiedän paikkani yhteiskunnassa. Minä arvostan itseäni. Minä arvostan muita, Jasmine Voutilainen päätti monia koskettaneen kirjoituksensa.