Poliisi näki painajaisen – laihdutti sen jälkeen 56 kiloa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

New Yorkin poliisivoimissa päivittäin ihmisten turvallisuuden puolesta työskentelevä poliisi Aaron Lohman piti muista huolta, mutta unohti kokonaan itsensä. Nyt mies on tehnyt täydellisen elämäntaparemontin. Kaikki sai alkunsa painajaisunesta.

Men’s Health esittelee NYPD:n riveissä työskentelevän 35-vuotiaan Aaron Lohmanin, jonka oma terveys oli aikoinaan tärkeysjärjestyksen häntäpäässä. Epäterveelliset elämäntavat johtivat lopulta siihen, että 11 vuotta poliisina työskennellyt mies painoi lähes 200 kiloa. Hän tajusi olevansa todella huonossa kunnossa kiivettyään työtehtävissä kerrostalon viidenteen kerrokseen, sillä Aaron oli vähällä pyörtyä kapuamisen jälkeen.

– Lähdimme onnistuneen kotietsinnän päätteeksi juhlimaan pizzalla ja jäätelöllä, hän muistelee huvittuneena Men’s Healthille.

Mies päätti muuttaa terveytensä suuntaa joulukuussa 2015. Hän oli nähnyt unta, jossa tappeli rikollista vastaan rakennuksen katolla. Hän hävisi tappelun suuren ylipainonsa ja huonon kuntonsa takia. Mies ajatteli unessa katolta pudotessaan, että hänen tyttärensä joutuisi kasvamaan ilman isää. Tämä uni muutti kaiken.

Aaron Lohman oli yrittänyt painon pudottamista aiemmin erilaisten pikakuurien ja dieettien avulla niissä kuitenkaan onnistumatta. Unen jälkeen hän päätti ottaa uudenlaisen lähestymistavan terveyttään parantaakseen. Hän aloitti sinnikkään muutoksen ruokailutapojaan muuttaen ja kuntoilutottumuksiaan muokaten. Hän on pudottanut painoa 56 kiloa, mutta saanut samalla roimasti lihasmassaa.

For the guy or girl out there that wants to start but can't figure out how….just start. . It's not so much about all these minute details at the beginning macros, micros, time under tension, heart rate, fit bit blah blah who cares. . I started with no plan just the belief that I could do it. I taught myself off of Instagram and YouTube. I found the right people, the right supplements, the right diet, the right inspiration, the right circle of friends. . I'm still continuing to find those things. . However while all of those are somewhat important, they're not as nearly as important as your belief. . Your belief in yourself above all else and your crystal clear vision of what you want to do is what is really important. . Never let ANYONE take that away from you. . If you have a goal, start it, and don't stop until you reach it. . If someone tries to snatch it from you, friend, family, co-worker, internet troll…..drop them from the team. . Believe! . The rest will fall into place. . #transformationtuesday #goals #nypd #fitcops #fat2fit #losingweight #mystory #believeinyourself #iam1stphorm #fitnessmotivation #fitspiration #mhstrong

A post shared by Huge fat loser(get It?) Lohman (@huge_fat_loser) on