Poliisi näki painajaisen – laihdutti sen jälkeen 56 kiloa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

New Yorkin poliisivoimissa päivittäin ihmisten turvallisuuden puolesta työskentelevä poliisi Aaron Lohman piti muista huolta, mutta unohti kokonaan itsensä. Nyt mies on tehnyt täydellisen elämäntaparemontin. Kaikki sai alkunsa painajaisunesta.

Men’s Health esittelee NYPD:n riveissä työskentelevän 35-vuotiaan Aaron Lohmanin, jonka oma terveys oli aikoinaan tärkeysjärjestyksen häntäpäässä. Epäterveelliset elämäntavat johtivat lopulta siihen, että 11 vuotta poliisina työskennellyt mies painoi lähes 200 kiloa. Hän tajusi olevansa todella huonossa kunnossa kiivettyään työtehtävissä kerrostalon viidenteen kerrokseen, sillä Aaron oli vähällä pyörtyä kapuamisen jälkeen.

– Lähdimme onnistuneen kotietsinnän päätteeksi juhlimaan pizzalla ja jäätelöllä, hän muistelee huvittuneena Men’s Healthille.

Mies päätti muuttaa terveytensä suuntaa joulukuussa 2015. Hän oli nähnyt unta, jossa tappeli rikollista vastaan rakennuksen katolla. Hän hävisi tappelun suuren ylipainonsa ja huonon kuntonsa takia. Mies ajatteli unessa katolta pudotessaan, että hänen tyttärensä joutuisi kasvamaan ilman isää. Tämä uni muutti kaiken.

Aaron Lohman oli yrittänyt painon pudottamista aiemmin erilaisten pikakuurien ja dieettien avulla niissä kuitenkaan onnistumatta. Unen jälkeen hän päätti ottaa uudenlaisen lähestymistavan terveyttään parantaakseen. Hän aloitti sinnikkään muutoksen ruokailutapojaan muuttaen ja kuntoilutottumuksiaan muokaten. Hän on pudottanut painoa 56 kiloa, mutta saanut samalla roimasti lihasmassaa.

https://www.instagram.com/p/Bg03u-chq5Q/?taken-by=huge_fat_loser

https://www.instagram.com/p/Bgi5SfeFrFB/?taken-by=huge_fat_loser

https://www.instagram.com/p/BgaESe_lzrQ/?taken-by=huge_fat_loser

https://www.instagram.com/p/BgQ-olqFj9P/?taken-by=huge_fat_loser