Voita 2 hengen VIP-paketti Parasta jälkeen! -bileristeilylle – päätähtenä Scooter

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara järjestää nyt lukijakilpailun, jossa Staran Facebook-sivusta tykkäävien kesken arvotaan 12. huhtikuuta järjestettävälle Parasta jälkeen! -bileristeilylle kahden hengen VIP-paketti, joka sisältää liput, majoituksen A-hytissä sekä VIP-passin ja -tilaisuuden.

Parasta Jälkeen! -bileristeily

MS Tallink Silja Europalla järjestettävän Parasta jälkeen! -bileristeilyn pääesiintyjänä nähdään saksalainen ysärijätti Scooter. Lavalle nousee itseoikeutetusti myös Suomen ysäriscenen kummisetä Matti Airaksinen sekä DJ Orion. Musiikista vastaavat myös DJ Jocka, DJ Proteus, DJ Ice K, DJ Kite, DJ Harald, DJ Jusu Lounela, DJ Meke, DJ Seb, DJ Anssi Honkanen, DJ Anttikneckt, Rock DJ Sändi ja Millenium Project.

VIP-bileristeilyn arvontaan osallistuvat kaikki Staran Facebook-sivusta 10.4.2018 kello 23.59 mennessä tykkäävät. Voittaja arvotaan Staran somevideolla 11.4.2018. Voit tägätä risteilylle mukaan haluavan ystäväsi tämän sivun tai Facebook-sivun kommenteissa. Arvontaan osallistuvat kaikki tykkääjät, eikä kilpailuun osallistumiseen tarvita muuta ilmoittautumista. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.