Täydellinen nainen toimi Voguessa assistenttina vuorokauden – näin selviytyi työpäivästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erika Jayne -taiteilijanimellä musiikkia tekevä Erika Girardi on yksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan värikkäimpiä hahmoja. Girardin suorapuheisuus ja itsevarmuus yllättävät kerta toisensa jälkeen, ja tällä kertaa hän pääsi kokeilemaan taitojaan Voguen toimistossa.

Vogue on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään miten vaiherikas päivä Erika Girardilla oli Voguen toimituksessa. 46-vuotias kaunotar sai toimia muun muassa päätoimittajan assistenttina, stailaajan apuna ja uuden painosnumeron kokoamisessa.

Erika Girardi ei jäänyt toimistolla keneltäkään huomaamatta. Hänen huomionsa veivät upeat toimistojen käytävillä henkareissa olevat muotiluomukset, minkä lisäksi hän yritti saada omia kuviaan mukaan Voguen uusimman numeron osioon, jossa esiteltiin tyylikkäintä katumuotia.