Pettämisskandaali synnytyksen alla – Kardashianin mies suuteli toista!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnyttää ensimmäisen lapsensa pian. 33-vuotiaan naisen esikoisen isä, koripalloilija Tristan Thompson on nähty suutelemassa vieraan naisen kanssa. 27-vuotias NBA-pelaaja saattoi samaisen naisen hotellihuoneeseensa.

Khloe Kardashian alkoi seurustella Tristan Thompsonin kanssa silloin, kun miehen ex-tyttöystävä odotti lasta. Nyt Tristan Thompsonin pelätään toistaneen temppunsa, sillä Khloe Kardashianin on määrä synnyttää pariskunnan ensimmäinen lapsi minä hetkenä hyvänsä, ja mies on viettänyt aikaansa New Yorkissa vieraan naisen kanssa. Khloe ei halua usko pettämistä todeksi.

RadarOnline kertoo, että Khloe Kardashian ei suostu kuuntelemaan pettämisväitteitä, koska ei halua aiheuttaa ylimääräistä stressiä vauvalleen. Hän vakuuttelee, että kyseessä on erehdys, jonka Tristan pystyy selittämään. Valitettavasti Khloe Kardashian ei saa tällä hetkellä tukea perheeltään, koska Kim ja Kourtney Kardashian ovat lomalla Karibialla ja hänen äitinsä Kris Jenner on Los Angelesissa. Khloe valmistautuu synnytykseen hänen ja Tristan Thompsonin kotona Clevelandissa.

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on