Uhkea brasilialainen popkaunotar käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen popkaunotar Anitta on tuskin vielä kovin tuttu valtaosalle suomalaisista, mutta kotimaassaan hän on jo tunnettu julkkistähti. Jättihitin Brasiliassa ja latinalaisessa Amerikassa kuusi vuotta sitten julkaissut neitokainen on parhaillaan saamassa mahdollisesti jalansijaa myös muualla maailmassa.

Anittan taannoinen Show das Poderosas -jättihitti on saanut YouTubessa jo yli 130 miljoonaa katselukertaa. Nyt popkaunotar kuvattiin nauttimassa aurinkolomasta bikineissä Miami Beachin rannoilla.

25-vuotias brasilialainen Anitta on laulajatar, näyttelijä ja tanssija. Hän aloitti uransa jo kahdeksanvuotiaana kirkkokuorossa Rio de Janeirossa. Vuonna 2010 lahjakkuus julkaisi YouTubessa videon, joka muutti hänen elämänsä, kun tuottaja Renato Azevedo huomasi sen ja kiinnitti tähden Furacao-levymerkilleen. Anittan läpimurto tapahtui Meiga e Abusada -hitillä vuonna 2012. Hänen toistaiseksi suurin hittinsä Show das Poderosas julkaistiin vuonna 2013.

Splash
Splash
Splash