Cardi B otti ruiskeita takapuoleensa – halusi tienata enemmän strippauksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B saavutti hetkessä maailmanlaajuisen suosion hänen Bodak Yellow -nimisellä debyyttisinglellään. 25-vuotias tähti odottaa tällä hetkellä esikoistaan räppäri Offsetin kanssa, minkä vuoksi hän joutui perumaan myös Ruisrockin esiintymisen.

Cardi B on melkoinen persoona, jolla on myös hyvin värikäs historia. Nyt Cardi B paljasti GQ-lehdelle yksityiskohtia ajasta, jolloin hän työskenteli stripparina. Nainen oli päättänyt isontaa takapuoltaan täyteaineiden avulla, koska isopeppuisemmat tanssijat tuntuivat tienaavan enemmän.

Cardi B:n poikaystävä oli pettänyt häntä isopeppuisen naisen kanssa, minkä lisäksi tanssitaidoista riippumatta isopeppuisemmat naiset näyttivät tienaavan strippaamalla enemmän kuin Cardi B. Näin ollen nainen päätti saada itselleen suuremman takapuolen.

Naisen kehossa oli liian vähän rasvaa, minkä vuoksi hän ei pystynyt tekemään takapuoleen rasvansiirtoa muualta vartalosta. Lopulta Cardi B päätti ottaa takapuoleensa pistoksia naiselta, joka hoiti vastaanottoa omassa kellarissaan.

Täyteainepistokset maksoivat tähdelle 800 dollaria. Ne vuotivat paksun neulan jättämistä pistoskohdista useita päiviä, mutta erikoisista puitteista huolimatta Cardi B päätti halvan toimenpiteen toivossa käyttää samaa kauneuskirurgia toistamiseen. Kävi kuitenkin ilmi, että nainen oli pidätetty poliisin toimesta kun hänen toinen asiakkaansa oli menehtynyt hänen toimenpidepöydälleen.