Avicii löydettiin kuolleena hotellistaan Omanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten, että ruotsalainen DJ-tuottaja Avicii on kuollut 28-vuotiaana. Asiasta kertoi ensimmäisenä Dagens Nyheter -lehti. Aviciin tiedettiin sairastelleen jo vuosien ajan, ja hän lopetti kaksi vuotta sitten myös esiintymiset sairautensa vuoksi.

Nyt Dagens Nyheter on julkaissut lisätietoja musiikkimaailmaa ravistelevasta tragediasta. Aviciin tiedottaja Ebba Lindqvist kertoi lehdelle, että suosikkiartisti löydettiin perjantaina iltapäivällä menehtyneenä Muscatissa, Omanissa, sijaitsevasta hotellista. Pari vuotta sitten musiikkipiireissä liikkui huhuja, että Avicii olisi kärsinyt alkoholismista johtuneesta vakavasta haimatulehduksesta, mutta asiaa ei virallisesti vahvistettu.

LUE LISÄÄ: Supertähti Avicii on kuollut!

Vain pari päivää sitten Avicii nimettiin dance/electronic -sarjan ehdokkaaksi Billboard Music Awardseissa. Kaksi vuotta sitten Avicii lopetti uransa täysin odottamatta. Hän yllätti faninsa jo puolitoista vuotta aiemmin perumalla yllättäen kaikki silloin varatut keikkansa. Myöhemmin Avicii kuitenkin palasi vielä esiintymislavoille.

Syksyllä 2014 verkossa liikkui huhuja Aviciin huonontuneesta terveydentilasta. Useiden lähteiden mukaan supertähti perui kaikki keikkansa terveysongelmiin vedoten, ja keväällä 2016 hän vahvisti itsekin, että terveysongelmat tosiaan olivat uran lopettamisen syynä.