Nyt riitti silmänruokaa! Kolme bikinihottista herutteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan pääasiassa vartalonsa esittelemiseen uimarannoilla.

Nyt Claudia Romani on suunnannut poseeraamaan rannalle pilvisenä päivänä, jossa kuitenkin valoa toivat hieman hänen kaksi bikineihin sonnustautunutta näyttävää ystävätärtään. Mukana olivat nimittäin Julia Pereira ja Laura Bragato jotka niin ikään keikistelivät sekä paparazzille että omille kameroilleen.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash
Splash