Farrah Abraham leikkeli vaginaansa – halusi nyt design-alapään!

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV-televisiokanavan teiniäideistä kertovasta sarjasta kuuluisaksi noussut Farrah Abraham on vaihtanut julkisen äitiroolinsa eroottiseen esiintyjään. Kahdeksanvuotiaan Sophia-tyttären yksinhuoltajaäiti kävi vajaa vuosi sitten vaginan nuorennusleikkauksesta, mutta on jo nyt operoinut sukupuolielimiään uudelleen.

26-vuotias Farrah Abraham oli vaginan nuorennusleikkauksessa, johon hän oli erittäin tyytyväinen. Kun hän kuitenkin kuuli, että on olemassa vielä designer vagina -leikkaus, nainen halusi saada vielä senkin.

Farrah Abraham oli Nazarian Plastic Surgery -klinikalla ottamassa kyseisen operaation, jonka lopputuloksena nainen sai haluamansa designer vaginan. Abraham päästi fanit seuraamaan leikkausta reaaliaikaisesti tekemällä klinikan YouTube-kanavalta livelähetyksen.

Moni kritisoi naista siitä, että hän leikkelee alapäätään miehiä varten. Nainen kuitenkin vakuutti kaikille, että hän leikkasi vaginansa vain omaa turhamaisuuttaan. Farrah Abraham käyttää muodikkaita laukkuja, vaatteita ja muotisuunnittelijoiden kenkiä, minkä vuoksi hän pitääkin vain luonnollisena jatkumona sitä, että myös hänen vaginansa on suunniteltu tyylikkääksi.