Katie Price maratonilla näyttävässä asussa – joutui keskeyttämään juoksun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamourmalli Katie Pricen äiti on sairastunut keuhkofibroosiin. Sairaus johtaa kuolemaan ellei sairas saa uusia keuhkoja elinluovutuksen kautta. Aiemmin Katie Price yritti tarjota toista keuhkoaan 64-vuotiaalle Amy-äidille luovutettavaksi, ja nyt hän osallitui äitiään kunnioittaen Lontoon maratoniin.

39-vuotias Katie Price osallistui London Marathon 2018 -juoksutapahtumaan, jossa naisen tuli juosta noin 42 kilometrin juoksumatka. Osallistumisellaan nainen halusi Daily Mail -sivuston mukaan kasvattaa tietoutta hänen äitinsä sairaudesta, minkä vuoksi hänellä oli iso keuhkoilta näyttävä asu yllään juoksun aikana.

Lopulta asu kävi kuitenkin liian raskaaksi kantaa, minkä vuoksi nainen päätti keskeyttää juoksun. Nainen oli treenannut maratonia varten, mutta asun tuoma lisäpaino tuli hänelle kuitenkin yllätyksenä. Katie Price sai ihmisiltä kritiikkiä luovuttaessaan kesken maratonin, mutta Pricen mielestä on kuitenkin tärkeintä, että hänen äitinsä on hänestä ylpeä.

Marathon time ❤️ @britishlungfoundation

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on