Tristan Thompson pettää Kardashiania Instagramissa – sopii tapaamisia yksityisviesteillä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa viikko sitten. 33-vuotias Khloe antoi miehensä Tristan Thompsonin kanssa tyttärelle nimeksi True Thompson.

Viikkoja ennen laskettua aikaa Khloe alkoi saamaan jo ennenaikaisia supistuksia kuullessaan miehensä ympärillä vellovat pettämishuhut. Tristan Thompson nähtiin julki tulleissa videoleikkeissä suutelemassa vieraan naisen kanssa. 27-vuotias NBA-pelaaja saattoi myös samaisen naisen hotellihuoneeseensa.

Nyt on käynyt ilmi, että pettäminen ja Tristanin naisseikkailut saavat alkunsa aina Instagramista. Us Weekly -sivuston mukaan mies lähestyy kauniita naisia aina Instagram-sovelluksessa lähettämällä heille lipeviä yksityisviestejä, joista ei jää hänen omaan puhelimeensa jälkiä.

Mies lähestyy Instagramissa etenkin naisia, jotka näyttävät ulkonäöltään eksoottisilta ja joilla on suuri takapuoli. Yksityisviestien välityksellä Tristan Thompson järjestää naisten kanssa myös salaisia tapaamisia, joista osa vuoti julkisuuteen juuri ennen Khloen laskettua aikaa.