Masterchef-julkkiskokki kuoli 29-vuotiaana – lyyhistyi maahan maratonilla

Ohhoh! · Stara.fi

Englantilainen julkkiskokki Matt Campbell on kuollut. Masterchef-ohjelmasta tunnettu Campbell menehtyi vain 29-vuotiaana traagisesti osallistuessaan toissapäivänä Lontoon maratonille. Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan hän lyyhistyi yllättäen maahan kesken juoksemisen.

Noin 35 kilometrin juoksun jälkeen Matt Campbell kaatui maahan, jolloin hänelle soitettiin välittömästi ambulanssi. Mies kiidätettiin sairaalaan, mutta häntä ei onnistuttu enää pelastamaan. Campbell menehtyi sairaalassa. Hän oli omistanut maratonjuoksunsa kaksi vuotta sitten kuolleen Martin-isänsä muistolle.

Matt Campbell oli kokenut maratonjuoksija, ja hän juoksi aiemmin tässä kuussa Manchesterin maratonin alle kolmeen tuntiin. Hyväkuntoisen julkkiskokin kuolinsyytä tutkitaan parhaillaan. Lontoon maratonilla on kuollut 11 ihmistä vuoden 1981 jälkeen.