Kanye West syyttää John Legendiä: ”Yrität manipuloida ajatuksiani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri ja perheenisä Kanye West on aiheuttanut moneen kertaan hämmennystä erikoisilla tempauksillaan sosiaalisessa mediassa. Kanye tunnetusti poistaa usein sosiaalisen median kanaviaan, minkä jälkeen hän toisinaan kuitenkin palaa takaisin sovelluksiin erikoisten julkaisujen kera.

Kanye West palasi Twitteriin jälleen 14. huhtikuuta. Mies julkaisi ensin kuvia uusista YEEZY-lenkkarimalleistaan, minkä jälkeen hän alkoi kirjoittamaan Twitterissä reaaliaikaista kirjaa. Nyt räppäri on hehkuttanut Donald Trumpia, mikä on saanut sekä fanit että hänen ystävänsä hämilleen.

Kanye West julkaisi hänen Twitter-kanavallaan kuvakaappauksen, jossa nähdään tekstiviesti, jonka miehen hyvä ystävä John Legend oli hänelle lähettänyt. John Legend pyysi Kanye Westiä harkitsemaan uudelleen sitä mitä hän kirjoittaa omille kanavilleen Donald Trumpista, koska niin moni tummaihoinen seuraa ja arvostaa Kanyea.

Kanye West ilmoitti viestillä John Legendille, että hän ei tule sallimaan sitä, että ystävä estää hänen vapaata ajatteluaan. Pian myös miesten vaimot Kim Kardashian ja Chrissy Teigen osallistuivat keskusteluun. Naiset olivat enemmänkin huolissaan siitä mitä ystävysten illallissuunnitelmille tapahtuu. Pariskunnat näyttivät kuitenkin sopivan kiistan ja olevan yhtä mieltä siitä, että illallisesta pidetään kiinni, mutta sinne ei saa ottaa puhelimia mukaan.