Kakadu yritti varastaa ruokaa – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset saavat herkutella erilaisilla ruoilla aina kun vain haluavat. Lemmikeillä ei olekaan ihan niin helppoa ja ne joutuvatkin olemaan täysin omistajiensa armoilla sen suhteen, mitä ne suuhunsa saavat laittaa. Kaikki lemmikit eivät kuitenkaan tyydy osaansa vaan ne päättävät lähteä varkaisiin.

Nyt YouTubessa on julkaistu hauska video, jossa neitokakadu on päättänyt saada osansa omistajan kanakeitosta. Omistaja on alkanut kuvaamaan lemmikkilintuaan videolle huomatessaan hauskan tilanteen, jossa neitokakadu kurkottelee hänen keittolautaselleen.

Neitokakadu yrittää huomaamattomasti kurkotella keittolautasen pohjalle ja yltää keittoon, mutta se pelästyy kuitenkin joka kerta kun omistaja antaa linnulle terävän äänimerkin kiellon merkiksi. Neitokakadu yrittää silti kielloista huolimatta yltää keittoon yhä uudelleen, mutta joutuu kuitenkin joka kerta omistajansa keskeyttämäksi.