Shampoo ja hoitoaine tuoksuvat nyt juustolta ja pekonilta

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mikäli unelmanasi on ollut aina se, että haluaisit tuoksua siltä kuin olisit kastanut pääsi aamiaislautaseen, unelmasi on nyt viimein toteutumassa. Bagel-ravintola Einstein Bros. Bagels on kehittänyt oman hiustenhoitosarjan, jossa tuoksuina ovat juusto ja pekoni.

Einstein Bros. aikoo julkaista rajoitetun erän juustolta tuoksuvaa Cheesy-shampoota ja pekonilta tuoksuvaa Wakin’ Bacon -hoitoainetta. Hiustenhoitotuotteet ovat osana kampanjaa, jossa lanseerataan ravintolaan uusi Cheesy Wakin’ Bacon Breakfast Sandwich -aamaissämpylä.

Juustoisen shampoon on määrä tuoksua lämpimältä cheddarjuustolta ja pekonihoitoaineen vastapaistetulta ja hieman savuiselta pekonilta. Delish-sivuston mukaan ravintolan tiedottaja Kerry Coyne perusteli hiustenhoitotuotteita sillä, että he halusivat saada asiakkaansa heräämään päiväänsä himoiten heidän uutta tuotettaan heti aamulla otetun suihkun jälkeen.