Kiira Korpi julkaisi ihastuttavia hääkuvia: ”Elämäni taianomaisin päivä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taitoluistelijana tunnetuksi tullut Kiira Korpi ja hänen pitkäaikainen miesystävänsä Arthur Borges avioituivat äskettäin Italiassa Como-järven rannalla. Hääpaikkana sai kunnian toimia hulppea Villa del Balbianello, jossa on kuvattu esimerkiksi James Bond -elokuvaa Casino Royale.

Häistä päätyi jo reaaliajassa kuvia sosiaalisiin medioihin nimekkäiden häävieraiden toimesta, mutta nyt myös Kiira itse on julkaissut ihastuttavia kuvia häistään.

– 30. huhtikuuta 2018 oli elämäni taianomaisin päivä tähän mennessä! Kiitos sydämeni pohjasta kaikille uskomattomille vieraille, jotka jakoivat kanssamme nämä kauniit rakkauden ja ilon hetket. Kiitos Teemu Muurimäelle, joka suunnitteli tyrmäävän hääpukuni ja The Wedding Talelle hääkuvista. Oh, ja kiitos aviomiehelleni Arthur Borgesille siitä, että sanoit Tahdon, Kiira Korpi kirjoittaa Instagramissa.

I DO!!! 😍 @kiira_korpi 💘 #korpiborges 📷: @tebianfinland

A post shared by Arthur Borges (@arthurborges) on

Kiiran ja Arthurin häitä oli kunnioittamassa nimekäs joukko suomalaisia eturivin julkkiksia. Paikalla olivat suomalaisista viihdetaiteilijoista muun muassa Cheek, Elastinen, Uniikki, RZY ja Markku ”Tasis” Wettenranta, joka on naimisissa Kiiran Petra-siskon kanssa.

Wedding time! #korpiborges

A post shared by Matti Sarkkinen (@mattisarkkinen) on

Pojat❤️ #korpiborges

A post shared by RZY (@rzylivin) on

Ohh those lucky boys… ✨ #korpiborges #girls📸: @tebianfinland

A post shared by Kia Arpia (@kiaarpia) on