Äiti osti vahingossa penismakaronia lapsille – avautumisesta viraalihitti

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset kuviopastat ovat suosittuja etenkin lapsiperheissä, mutta taannoin eräs äiti päätyi ostamaan lapsilleen tavanomaista härskimpiä makaroneja. Niiden muoto muistutti epäilyttävästi miehen sukukalleuksia.

Iso-Britannian Dunstablessa asuva Rebecca Brett kertoi Facebookissa ostaneensa tyttärensä pyynnöstä hymynaama-kuviopastaa. Vasta keittämisen jälkeen 24-vuotiaalle äidille selvisi, että makaronit esittävät jotain aivan muuta kuin hymyileviä kasvoja.

– Kolmevuotias ja seitsemänkuukautinen lapseni istuvat kumpikin parhaillaan syömässä kulhollista peniksiä lounaaksi. Elämä on, Brett kirjoitti.

Äidin yllätykseksi Facebook-avautuminen lähti leviämään viraalina, ja se on kerännyt jo yli 190.000 jakoa. Brett joutui myös myöhemmin toteamaan syöttävänsä lapsilleen kyllä muutakin kuin pastaa, vaikka he ovatkin hieman nirsoja ruokailijoita.

 

Okay so the Mum of the Year award most definitely does not go to me today.. 🤦🏼‍♀️😂🤦🏼‍♀️😂🤦🏼‍♀️Wandered down to the…

Publiée par Rebecca Brett sur samedi 28 avril 2018