Näin syntyy lasagnepiiras – herkullinen resepti tuo veden kielelle

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Italialaiset juustoiset herkut ovat monien mieleen. Lasagnen tekeminen vie hieman enemmän aikaa kuin pastan, mutta odotus usein myös palkitsee herkuttelijan. Tällä kerralla videolla nähdään hieman erilaisempi tapa valmistaa lasagnea.

Lasagne valmistetaan perinteisesti niin, että pastalevyjä ja täytekastikkeita ladotaan vuorotellen päällekkäin uunivuokaan. Tällä kerralla niistä tehdään kuitenkin yksi iso rulla, joka näyttää valmistuessaan suurelta piirakalta.

Keitetyt lasagnelevyt asetellaan pöydälle, minkä jälkeen niiden päälle annostellaan jauhelihaseosta. Jokainen levy rullataan toistensa päälle, mikä muodostaa lopulta yhden suuren lasagnekiekon. Lasagnekiekon päälle kaadetaan valkokastike ja ripotellaan mozzarellajuustoa. Lopuksi piiras vielä koristellaan paistamisen jälkeen yrteillä, minkä jälkeen se on valmis nautittavaksi.

Giant Spiral Lasagna

Giant Spiral Lasagna

Publiée par Twisted sur jeudi 3 mai 2018