Elon Musk pokasi taidepoppari Grimesin – nörttivitsi yhdisti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

SpaceX-yhtiön perustaja Elon Musk ja konemusiikkiartisti Grimes yllättivät saapumalla yhdessä Met-gaalaan. Kaksikon on paljastettu seurustelleen kuukauden ajan. 46-vuotias Elon Musk ja 30-vuotias Grimes kohtasivat nörttivitsin ansiosta.

Musk oli suunnitellut jakaa Twitterissä tekoälyyn ja 1700-luvun barokkityyliin viittaavan Rococo’s Basilisk -sanaleikin. Hänelle kuitenkin selvisi että Grimes oli jo käyttänyt sen vuonna 2015 julkaistulla levyllään.

Musk otti yhteyttä Grimesiin huomattuaan tähden keksineen vitsin ennen häntä. Page Six -sivuston mukaan muusikko oli otettu siitä, että joku ymmärsi hänen sanaleikkinsä.

Elektronista musiikkia, poppia ja taidemusiikkia yhdistelevä Grimes, oikealta nimeltään Claire Boucher, julkaisi vuonna 2015 tuoreimman Art Angels -albuminsa. Kanadalaismuusikko on vieraillut Suomessa Flow-festivaaleilla vuonna 2013.

 

Splash
Splash