Osaatko flirttailla? Tässä viisi toimivinta tapaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Miehet ja naiset ovat flirttaileet keskenään kautta aikojen. Flirttailu eroaa huomattavasti eri kulttuurien välillä, sillä se mitä esimerkiksi amerikkalaiset pitävät small talkina, tuntuu suomalaisten mielestä melkeinpä sänkykamaripuheilta. Nykyisin saatetaan myös pohtia, missä menee flirttailun ja mauttoman ehdottelun raja.

Flirttailemiseen ei kuitenkaan kannata suhtautua ryppyotsaisesti. Pilke silmäkulmassa tapahtuva sanailu on luonnollista heille, jotka uskaltavat avata sanaisen arkkunsa kiinnostavan henkilön läsnäollessa. Alennuskoodeja tarjoava VoucherCodesPro-sivusto on listannut Femail Firstille viisi yleisintä tapaa heittää hetulaa.

Yleisin lienee tavallisista ja merkityksettömistä asioista keskusteleminen, joka kuitenkin johtaa molempien osapuolten hymyyn. Säästä puhumista voimakkaampi flirttailutapa on sanailla suorastaan lipeviä lauseita: ”Sun vanhemmat on varmaan simpukoita, kun sä olet noin helmi!”

Kolmas tapa on esittää vaikeasti tavoiteltavaa, jolloin keskustelussa pidetään mysteeriverhoa yllä ja saatetaan vastata kysymyksiin vastakysymyksillä. Känniflirttailu on puolestaan toisen osapuolen ylitsevuotavaa kehumista ja myöntämistä siitä, kuinka paljon on kiinnostunut henkilöstä. Viides tapa on pröystäilevä, jolloin toinen yritetään hurmata esimerkiksi omaisuutta tai ansioita esitellen.