Nainen vainosi treffiseuralaista – lähetti 65 000 viestiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vainoaminen on rikosoikeudessa tuomittava teko. Vainoamiseen syyllistyy henkilö, joka toistuvasti uhkaa, seuraa tai ottaa yhteyttä henkilöön aiheuttaen pelkoa tai ahdistusta. Vainoamisesta voi saada enimmillään kaksi vuotta vankeutta.

Yhdysvaltojen Phoenixissa asuva Jacqueline Ades kävi treffeillä deittisovelluksessa tapaamansa miehen kanssa. Koska mies ei kiinnostunut naisesta, esti hän Jacquelinen sovelluksessa. Nainen pimahti, sillä hän uskoi heidän olevan sielunkumppaneita.

Hän lähetti treffiseuralaiselleen yhteensä 65.000 viestiä seuraavan 1,5 vuoden aikana. Pahimmillaan nainen lähetti yhden päivän aikana 500 tekstiviestiä. Hän muun muassa uhkaili tappavansa deitin ja haukkui miestä samaan aikaan kun palvoi. Lopulta nainen pidätettiin, koska hän oli tunkeutunut miehen kotiin. Nyt vainoaja istuu vankilassa, CNN uutisoi.

Poliisi