Jäätelökioski teki Heinz-ketsuppijäätelöä – paljasti sitten syyn tempaukseen

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jäätelö on kylmä herkku, joka kuuluu aina kesän aurinkoisiin ja lämpimiin hellepäiviin. Jäätelön muodossa moni erikoinenkin makuyhdistelmä toimii, ja nyt eräs jäätelökioski päätti valmistaa yhden jäätelömaun Heinz-ketsupista.

Gelati Enniscrone & Ballina -jäätelökioski päätti Ed Sheeranin vierailun kunniaksi valmistaa miehelle oman jäätelömaun. Sheeran pitää ketsupista niin paljon, että hän on tatuoinut ketsuppipullon jopa käsivarteensa. Tämän vuoksi jäätelökioski valmisti miehen kunniaksi Heinz-ketsuppijäätelömaun.

Ketsuppijäätelö on kirkkaanpunaista ja sen kruunaa vielä jäätelön päälle pursotettu ketsuppi. Ed Sheeran ei ole vielä itse päässyt maistamaan kyseistä herkkua, mutta se on jo pelkän mielenkiinnon vuoksi maistunut varmasti monille muille asiakkaille.

One for Ed Sheeran Fans !!(Did u know that Ed carries a bottle of Heinz ketchup wherever he tours ! )FREE HEINZ CONE…

Publiée par Gelati Enniscrone & Ballina sur dimanche 6 mai 2018

This Ice Cream Shop Made Ketchup Ice Cream A Reality for Ed Sheeran

This ice cream shop made a ketchup flavor specifically for Ed Sheeran

Publiée par NowThis Food sur vendredi 11 mai 2018