Mies kosi siskonsa häissä – odottamaton käänne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon romanttisia, hauskoja ja kekseliäitä videoita, joissa nähdään miten sekä miehet että naiset ovat yllättäneet kumppaninsa kosinnalla. Tällä kerralla erästä naista kosittiin hänen poikaystävänsä siskon häissä, mikä tulikin naiselle täytenä yllätyksenä.

YouTube-videolla nähdään koskettava tilanne, jossa nainen yllätetään kosinnalla. Tyttöystävä oli juhlimassa hänen poikaystävänsä siskon häitä ja oli ottamassa hääkimppua kiinni, kun morsian yllättäen kääntyikin ympäri kimpun kiinniottajia kohti. Juuri avioitunut morsian on ollut mukana juonessa, ja toi hänen veljensä tyttöystävälle morsiuskimpun suoraan kädestä käteen.

Nainen yllättyi saadessaan kimpun suoraan ojennettuna hänelle, mutta kaikki alkoi kuitenkin nopeasti selkeytymään kun hänen poikaystävänsä käveli hänen eteensä seisomaan. Poikaystävä polvistui tyttöystävänsä eteen ja sai kaikki häävieraat haukkomaan henkeään ihastuksesta kun hän kosi tyttöystäväänsä oman siskonsa häissä.