Englantilaisrouvilla tyylikäs tapa käyttää huumeita – ekstaasi kääritään Brie-juustoon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Bilehuumeena tunnettu ekstaasi, eli MDMA on synteettinen amfetamiinijohdos, joka aktivoi keskushermostoa. Nyt viisikymppiset naiset ovat keksineet nauttia empatogeeniksi luokiteltavaa ainetta tyylikkäästi illalliskutsuilla Brie-juustoon piilotettuna.

Metro-lehti kertoo erään viisikymppisen bisnesnaisen kutsuneen ystävänsä illalliselle. Yksi vieraista toi mukanaan gramman ekstaasia, jota oli saanut tyttäreltään. Leidit eivät tienneet, kuinka huumausainetta tulisi nauttia, joten illalliskutsuja ystävättärilleen emännöivä nainen soitti pojaltaan neuvoja.

– Hän sanoi, että meidän kannattaisi niellä se, eikä sniffata. Käärimme jauhetta sätkäpaperinyytteihin ja upotimme ne Brie-juuston sisään. Sitten meistä jokinen otti palan, rouva paljastaa.

Ekstaasin vaikutukset alkoivat vasta 40 minuutin kuluttua. Nainen kertoo maton värien muuttuneen kirkkaammiksi ja elävämmiksi. Hän pystyi myös keskustelemaan syvällisesti ystäviensä kanssa seksifantasioistaan ensimmäistä kertaa ikinä. Nyt arvokkaat rouvat järjestävät säännöllisesti Brie-bileitä keskenään.