Nainen sai potkut – tarjoili työkavereille laksatiivileivoksia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisessa insinööritoimistossa työskennellyt 47-vuotias nainen on saanut potkut, koska hän oli yrittänyt tarjoilla laksatiivilla kyllästettyjä leivoksia työkavereilleen. Nainen oli leiponut leivoksen vihaamansa työntekijän läksiäisjuhliin.

The Cut -lehti kertoo naisen jääneen kiinni ennen kuin hän ehti tarjoilla laksatiivileivoksia työkavereilleen. Toinen työntekijä oli saanut vihiä katkeroituneen naisen leipomuksista ja ilmoitti asiasta poliisille suklaapiirakan palat takavarikoituaan. Mikäli joku olisi syönyt leivoksia, olisi naista vastaan nostettu syytteitä.

Läksiäisjuhlia viettäneellä työntekijällä ja leivokset valmistaneella naisella oli erimielisyyksiä jo aiemmin. Leipuri sai tekonsa vuoksi potkut ja hän joutuu etsimään itselleen uuden työpaikan. Hänelle itselleen tuskin järjestetään läksiäisiä.