Yhdysvaltalaislehti: ”Suomi on Islantia parempi matkakohde!”

Matkailu · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset ovat pitäneet Islantia viime vuosien ajan äärimmäisen kiehtovana ja houkuttelevana matkakohteena. Nyt amerikkalaisivusto PureWow hehkuttaa Suomea jopa Islantia eksoottisemmaksi ja paremmaksi matkailumaaksi.

PureWow-sivuston otsikko sanoo: ”Mene ennen kuin kaikki kuulevat siitä”, eli Suomea pidetään edelleenkin hieman salaperäisenä ja mystisenä matkakohteena amerikkalaisten keskuudessa. Suomea kehutaan artikkelissa uskomattoman kauniiksi maaksi, jossa on runsaasti metsiä ja järviä. Luonnollisesti artikkeli arvostaa myös suomalaista designia, joka on maailman kärkiluokkaa.

Sauna, luonto ja ulkoilma-aktiviteetit houkuttelevat uudenlaisista kokemuksista nauttivia ihmisiä maahan matkailemaan. Lisäksi Suomen hintatason kerrotaan olevan huomattavasti edullisempi kuin Islannissa. Yhdistyneiden Kansakuntien World Happiness Report nimesi Suomen hiljattain maailman onnellisimmaksi maaksi, mikä mainitaan myös lifestyle-sivuston matkailujutussa.

PureWow