Talent-kaunotar bikinikuvassa – hyvinvointiloman tulokset näkyvät

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden nähdään aina todella näyttävissä ja vartalonmyötäisissä mekoissa, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

Tällä hetkellä 47-vuotias perheenäiti keskittyy omaan hyvinvointiinsa. Hän on matkustanut ison ryhmän mukana Portugaliin Prestige Boot Camp -leirille, jossa keskitytään pelkästään osallistujien terveyteen, terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan.

Seksikäs perheenäiti julkaisi nyt itsestään hänen Instagram-kanavallaan kuvan, joka sai monet epäilemään, että ikääntyykö naisen vartalo lainkaan. Kuvassa Holden makaa uima-altaan reunalla näyttävissä sinisissä bikineissä samalla kun hän nauttii terveellisestä vihermehustaan Portugalin auringon alla.