Adi L Hasla rikkoi Suomen Spotify-ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistitulokas Adi L Haslan huhtikuussa julkaistu Kevät-kappale on rikkonut streamaus-ennätyksen Suomessa. Single on ollut Spotifyn ykkösenä jo 35 päivän ajan, ja se on näin ollen pisimpään Spotifyn ensimmäistä sijaa pitänyt kotimainen sooloartisti. Samaan on aiemmin yltänyt Suomessa vain JVG-parivaljakko.

– Kevät-singlen menestys on yllättänyt mut isosti ja samalla osasin jostain syystä odottaa sitä. Ajattelin, että jossain vaiheessa mun uraa tulee vastaan kappale, missä kaikki palaset loksahtavat kohdilleen, mutta en osannut arvata, että se tulisi juuri tänä vuonna, Adi L Hasla kertoo.

– Biisi syntyi täysin intuitiolla, koska alkuperäinen sävellys puhutteli itseäni niin vahvasti. Tällaiset hetket luovat paljon uskoa omaan tekemiseen ja muistuttavat musiikin taiasta ja arvaamattomuudesta. Parasta on ollut huomata, että Kevät-biisi puhuttelee myös kuuntelijoita, jotka eivät välttämättä ole seuranneet musiikkiuraani aikaisempina vuosina.

Hittisinglellä kuullaan uudelleen laulettuna Tavaramarkkinoiden ikonisen Kevät-kappaleen kertosäettä. Kappaleen lauluosuuksista vastaa Pihlaja. Biisille on kertynyt jo yli kolme miljoonaa streamia ja radioista sitä soittavat radiokanavista muun muassa Kiss, Loop ja YleX.

Adi L Hasla, oikealta nimeltään Adil Hatni, nousi suurempaan tietoisuuteen vuonna 2014 julkaistuaan kultaa streamanneen Hyi-kappaleen. Energisistä live-esiintymisistään tunnettu Adi on myös tuttu feattaaja useiden suomalaisten räppäreiden kappaleilta.

Adi L Hasla keikoilla:

25.05. Union, Tampere

26.05. Tiikeri, Kauhava

02.06. RIKALAnight, Salo

23.06. Kalajoen Juhannus, Kalajoki

28.06. Hernesaaren Ranta, Helsinki

06.07. Ruisrock, Turku

07.07. Hotelli-Ravintola Route, Laihia

11.07. Ilosaarirock-etkot, Kerubi, Joensuu

13.07. Magic Night Club, Pori

20.07. Tavastia, Helsinki

28.07. Bar Hurmos, Äänekoski

03.08. Solar Sound Festival, Seinäjoki

11.08. Passion Club, Kuopio

17.08. Blockfest, Tampere

25.08. Nightclub Half Moon, Rovaniemi

01.09. 45 Special, Oulu

01.09. Powerpark, Alahärmä (-S-)

07.09. Bar & Cafe Graceville, Iisalmi

15.09. Terrace Bar & Restaurant, Pori

22.09. Villi Nightclub, Kankaanpää

28.09. TBA, Jyväskylä

29.09 Stage & Villi, Vammala, Sastamala

06.10. Night Club Reeina, Uusikaupunki

13.10. BeatWaves3, Viking XPRS, Helsinki

10.11. Kukonkulma, Laitila

14.11. Teatro Bar Bowling Nightclub, Heinola