Adi L Hasla rikkoi Suomen Spotify-ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistitulokas Adi L Haslan huhtikuussa julkaistu Kevät-kappale on rikkonut streamaus-ennätyksen Suomessa. Single on ollut Spotifyn ykkösenä jo 35 päivän ajan, ja se on näin ollen pisimpään Spotifyn ensimmäistä sijaa pitänyt kotimainen sooloartisti. Samaan on aiemmin yltänyt Suomessa vain JVG-parivaljakko.

– Kevät-singlen menestys on yllättänyt mut isosti ja samalla osasin jostain syystä odottaa sitä. Ajattelin, että jossain vaiheessa mun uraa tulee vastaan kappale, missä kaikki palaset loksahtavat kohdilleen, mutta en osannut arvata, että se tulisi juuri tänä vuonna, Adi L Hasla kertoo.

– Biisi syntyi täysin intuitiolla, koska alkuperäinen sävellys puhutteli itseäni niin vahvasti. Tällaiset hetket luovat paljon uskoa omaan tekemiseen ja muistuttavat musiikin taiasta ja arvaamattomuudesta. Parasta on ollut huomata, että Kevät-biisi puhuttelee myös kuuntelijoita, jotka eivät välttämättä ole seuranneet musiikkiuraani aikaisempina vuosina.

Hittisinglellä kuullaan uudelleen laulettuna Tavaramarkkinoiden ikonisen Kevät-kappaleen kertosäettä. Kappaleen lauluosuuksista vastaa Pihlaja. Biisille on kertynyt jo yli kolme miljoonaa streamia ja radioista sitä soittavat radiokanavista muun muassa Kiss, Loop ja YleX.

Adi L Hasla, oikealta nimeltään Adil Hatni, nousi suurempaan tietoisuuteen vuonna 2014 julkaistuaan kultaa streamanneen Hyi-kappaleen. Energisistä live-esiintymisistään tunnettu Adi on myös tuttu feattaaja useiden suomalaisten räppäreiden kappaleilta.

Adi L Hasla keikoilla:

25.05. Union, Tampere
26.05. Tiikeri, Kauhava
02.06. RIKALAnight, Salo
23.06. Kalajoen Juhannus, Kalajoki
28.06. Hernesaaren Ranta, Helsinki
06.07. Ruisrock, Turku
07.07. Hotelli-Ravintola Route, Laihia
11.07. Ilosaarirock-etkot, Kerubi, Joensuu
13.07. Magic Night Club, Pori
20.07. Tavastia, Helsinki
28.07. Bar Hurmos, Äänekoski
03.08. Solar Sound Festival, Seinäjoki
11.08. Passion Club, Kuopio
17.08. Blockfest, Tampere
25.08. Nightclub Half Moon, Rovaniemi
01.09. 45 Special, Oulu
01.09. Powerpark, Alahärmä (-S-)
07.09. Bar & Cafe Graceville, Iisalmi
15.09. Terrace Bar & Restaurant, Pori
22.09. Villi Nightclub, Kankaanpää
28.09. TBA, Jyväskylä
29.09 Stage & Villi, Vammala, Sastamala
06.10. Night Club Reeina, Uusikaupunki
13.10. BeatWaves3, Viking XPRS, Helsinki
10.11. Kukonkulma, Laitila
14.11. Teatro Bar Bowling Nightclub, Heinola

Uusimmat