Kärsitkö kuumasta toimistosta? USB-tuuletin tuo helpotusta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomea hellivä lämpöaalto saattaa asettaa toimisto-olosuhteissa työskenteleville haasteita. Konttoreiden lämpötilat voivat nousta puutteellisen ilmastoinnin vuoksi liian korkeiksi, jolloin tuottavuus vähenee ja keskittyminen huononee.

Hikisessä toimistossa istuminen on inhottavaa. Kaikilla työntekijöillä ei ole mahdollisuutta siirtää työpistettään ulos tai viileämpään ympäristöön esimerkiksi etätöiden muodossa. Helpotusta tarjoaa lahjatavaraliike Firebox.

Verkkokaupan myyntilistoille on tullut monen konttorirotan pelastus, nimittäin USB-piuhalla toimiva pikkutuuletin. Yrityksissä saattaa olla isompia tuulettimia yhteiseen käyttöön, mutta kaikki työntekijät eivät välttämättä halua pitää niitä päällä. Henkilökohtainen tuuletin takaa oman viileämmän työnautinnon.

Firebox