Huvittava luontodokumentti ihmisistä – näin sinkut etsivät kumppania tanssilattialla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävykset Alan, Rowan ja Adam pitävät omaa Viva La Dirt League -kanavaa YouTubessa. Miehet julkaisevat huvittavia parodioita ja sketsejä joka viikko, ja tällä kerralla miehet päättivät ottaa lähempään tarkasteluun sinkkujen käytöksen kumppanin etsimisessä.

Videolla nähdään miten sinkut etsivät itselleen seuraa yökerhojen tanssilattialla. Tällä kerralla tanssilattia on kuitenkin viety luontoon, jossa naiset tanssivat pienessä ringissä houkutellen heistä kiinnostuneet miehet syvemmältä metsästä paikalle.

Huvittavalla videolla kertojaääni selostaa nähtävät tapahtumat, joissa miehet yrittävät lähestyä naisia. Naiset tanssivat kuin he olisivat miesseuraa vailla, mutta jostain syystä he kuitenkin torjuvat heitä lähestyvät innokkaat miehet. Lopulta naiset jäävät keskenään tanssimaan ja miehet poistuvat nolostuneita paikalta.